Blijf Vitaal Stoelmassage

De stoelmassage is een korte massage, waarbij medewerkers met kleding aan een ontspannende massage krijgen op een speciale stoel. De massage gaat voornamelijk in op nek, schouders, rug en armen. Dé plekken waar medewerkers vaak last van krijgen door een verkeerde werkhouding of spanningsklachten.

 

Wat gebeurt er tijdens een stoelmassage?

Met behulp van duimen, vingers en handpalmen oefenen wij druk uit op specifieke drukpunten om diverse lichamelijke functies te stimuleren en blokkades in het lichaam te verhelpen. Ook zullen wij lichaamsdelen rekken en strekken, wat verlichtend werkt. Een stoelmassage is ontspannend en verkwikkend, zodat de medewerker na afloop weer fris aan de slag kan.

 

Duur

Een stoelmassage kan variëren in tijd, afhankelijk van de keus. De gemiddelde  tijd is 20 minuten.   

 

Voordelen

Er zijn veel voordelen: een kleine tijdsinvestering, ontspannen medewerkers, minder pijnlijke spieren. De massage is laagdrempelig (je houdt je kleding aan) en geschikt voor bijna iedereen!

Werkwijze

Wij houden rekening met de wensen en behoeften van de klant en vinden een persoonlijke benadering belangrijk. Onze stoelmassages zijn ontspannend, maar als iemand pijnklachten heeft, geven we daar graag extra aandacht aan. We kunnen ook eenvoudige adviezen geven over gezond leven en een goede (werk)houding. Daarnaast kunnen enkele oefeningen worden meegegeven die ertoe bijdragen dat eventuele klachten verminderen of minder snel ontstaan.