Samenwerkingspartner

De visie van Blijf Vitaal is  dat we als mens in balans moeten zijn om Vitaal te blijven. Er moet een evenwicht zijn tussen belasting en belastbaarheid.  Wij vinden het belangrijk om vanuit verschillende disciplines te kijken naar gezondheid, zodat iedereen naar eigen wens en behoefte kan werken aan zijn gezondheid. Stoelmassage brengt rust en ontspanning en vergroot onze mentale belastbaarheid.  Sporten maakt ons sterk, vergroot de lichamelijke belastbaarheid en maakt ons mentaal weerbaarder.

 

Het een sluit het ander niet uit, maar kan elkaar juist versterken. Wij geloven daarom in samenwerking met Crossfit go Personal.

Enerzijds rust, bewustwording en ontspanning via stoelmassage, anderzijds via gepassioneerde energieke trainingen sterker en fitter worden bij Crossfit Go Personal. Een enthousiaste, sportieve en professionele onderneming.

 

Hieronder vind je informatie over Crossfit Go Personal.

CrossFit Go Personal staat voor plezier in sport, waarbij diversiteit en zelfontwikkeling centraal staan. Wij richten ons hierbij op de 

volgende disciplines: CrossFit, boxing, weightlifting, gymnastics en strength&conditioning.

 

Voor onze vaste leden zijn wij zeven dagen per week geopend. Daarnaast verzorgen wij aan bedrijven en hun medewerkers clinics en 

fitprogramma’s, zowel in onze gym als incompany of op locatie. Zo helpen wij organisaties hun medewerkers fit en gemotiveerd te houden.

Zoek je als werkgever naar manieren om het werkgeluk van werknemers te verbeteren, hen gemotiveerd en gezond te houden, dan is het aanbieden van sport een zeer goed idee. De geleverde inspanningen van de medewerkers leiden uiteindelijk tot ontspanning wat het geluk, de motivatie en de gezondheid ten goede komt. Bovendien werkt sporten natuurlijk prima op individueel niveau maar heeft het binnen het kader van 'team building' ook positieve effecten binnen een groep.

 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een clinic of fitprogramma van CrossFit Go Personal, bekijk dan even hun website of neem contact op met Mai Hiddink via info@crossfitgopersonal.nl.