Veerkracht

Zijn de medewerkers uitgeblust of uitgerust? Hangen ze onderuit achter hun bureau of is hun houding krachtig en energiek? Zijn ze met 100 dingen tegelijk bezig of zijn ze in rust en gefocust?  

 

Werknemers zijn het belangrijkste kapitaal: investeer in hun Veerkracht.  

 

Wie veerkrachtig is, werkt met meer energie en plezier en gaat beter om met tegenslagenVeerkracht binnen de organisatie bereik je samen: Een verantwoordelijkheid van werkgever én werknemer. 

 

Wat is het concept Veerkracht? 

Veerkracht is een uniek concept, ontstaan door de samenwerking tussen de therapeuten en masseurs Marieke, Pascal en Debby van Blijf Vitaal, voedings- en gezondheidscoach Janneke van Blakend Gezond en Petra coach voor mens én organisatie. Door onze krachten te bundelen tot een compleet en afwisselend totaalaanbod zorgen we voor mensen met meer veerkracht: vitaal, gezond, energiek en gelukkigZo helpen we organisaties hun menselijke kapitaal optimaal te benutten en behouden. 

 

Wat biedt het concept Veerkracht? 

Wij geloven dat veerkrachtige mensen in balans zijn op 5 verschillende niveauslichaam, gevoelens, denken, relaties en ziel. Omdat iedere situatie anders is, behoeft iedereen een andere aanpak om de balans optimaal te krijgen. 

De één wil bijvoorbeeld eetgewoontes aanpassen, de ander wil meer balans in werk en privé. Weer iemand anders wil graag werkplekadvies in combinatie met stoelmassage en houdingstips. 

Door onze verscheidenheid aan expertise spelen we optimaal in op de verschillende behoeftes van werknemers en organisaties 

 

Proeverij 

De eerste stap is bij de medewerker het bewustzijn van het belang van vitaliteit te stimuleren. Daarom organiseren wij laagdrempelige “Proeverijen” binnen organisaties om zowel werkgevers alwerknemers kennis te laten maken met Veerkracht.  

Een Proeverij bestaat uit een dagdeel waarop iedereen binnen de organisatie kennis met ons kan maken. 

 

Geïnteresseerd in een Proeverij of wil je meer informatie? Mail ons via info@b-lijfvitaal.nl.  

Ter kennismaking bieden we, indien de aanvraag in maart of april binnenkomt, onze Proeverij tegen een introductietarief aan. 

In verband met het Coronavirus verlengen we de periode tot 1 juni 2020.