· 

Blog 58: Ongetemd leven

Wat een GE-WEL-DIG boek. Echte aanrader voor vrouwen.😍 Het is niet per se nieuw wat ze zegt, maar alles bij elkaar genomen én hoe ze het schrijft, is zo leuk, inspirerend: je blijft lezen.  

 

Glennon Doyle was getrouwd en heeft kinderen thuis wonen, als zij erachter komt dat hij al sinds hun trouwen vreemdging. Ze gingen in relatietherapie en ze probeerden er samen uit te komen. Dan komt ze de vrouw van haar leven tegen en is op slag verliefd.

 

Dit boek beschrijft hoe zij leerde om zichzelf te bevrijden van de verwachtingen van anderen. Hoe zij leerde voelen wat ZIJ wil en wat ZIJ voelt. Dat keuzes maken soms pijn kan doen, maar jou en de mensen om je heen uiteindelijk  kunnen bevrijden. Ze leerde om niet meer bang te zijn om mensen te verliezen bij wie je niet jezelf kan zijn. Zij houden dan van het masker dat je opzet, niet van wie je echt bent. 

 

Vier sleutels uit het boek: 

🙏🏻Voel alles. 

🙏🏻Wees stil en weet. 

🙏🏻Durf te zien dat het ook anders kan. 

🙏🏻Bouw het op en brand het af.  

 

Heb jij een boekentip?