Energieke, bevlogen gezondheidsprofessionals met een passie voor vitaliteit op het werk.


Wij zijn energieke, bevlogen en ervaren gezondheidsprofessionals die zich met passie inzetten voor vitaliteit op het werk.

Door massage, training en advies geven we handvatten voor het bevorderen en behouden van de vitaliteit van medewerkers. Hierdoor vergroten wij de duurzame inzetbaarheid van medewerkers en de gezondheid van het bedrijf.

 

Massage

Aanraking geeft rust en maakt je bewust van je lichaam. Het voorkomt en behandelt stress gerelateerde en fysieke klachten.

 

Training

Onze speciaal ontwikkelde trainingen geven medewerkers tools om zelf aan de slag te kunnen met een gezonde levensstijl.

 

Advies

We geven op maat advies voor individuele vraagstukken gericht op de verbetering van houding, werkplek, voeding of mindset.

 

Marieke, Pascal & Debby

Marieke Velthuis is opgeleid als oefentherapeute Cesar (houdings- en bewegingstherapeute), wellness-, stoelmasseur en NGS sportmasseur.  "Het is heel goed om je bewust te zijn van hoe je beweegt. Ongemerkt slijten er patronen in die (te) belastend zijn voor je lichaam. Als oefentherapeute heb ik jarenlang ervaring opgedaan in het analyseren van beweegpatronen en kan ik inzicht geven in wat “gezond bewegen” is. Ik zie de unieke combinatie van stoelmassage en inzicht krijgen in je lichaam als een investering in je lichaam waardoor je soepel en pijnvrij kunt bewegen."

Pascal Wiersma is opgeleid als shiatsu therapeut, wellness-, stoelmasseur en NESM sportmasseur. "Een passie voor een holistische en oosterse kijk op gezondheid heb ik al meer dan de helft van mijn leven. Lichaam en geest beïnvloeden elkaar en kan ik als shiatsu therapeut niet los zien van elkaar. Ik kan, naast de shiatsu massage, als shiatsu therapeut je inzicht geven in welke oefeningen kunnen helpen bij bepaalde klachten en hoe goed ademhalen helpt om je lichaam te voelen en minder stress te ervaren. Stoelmassage is gebaseerd op de basistechnieken van shiatsu en zie ik als een “gezonde pauze” die elke werknemer eens zou mogen ervaren." Naast Blijf Vitaal werkt Pascal in haar praktijk als shiatsu therapeut en masseur. 

Debby Lodewijk is opgeleid als NGS sport-, wellness- en stoelmasseur. "Masseren heb ik altijd interessant gevonden, in 2016  heb ik eindelijk de stap gezet om de opleiding tot sport- en wellnessmasseur  te gaan volgen bij het NGS. Het masseren beviel me zo goed, dat ik middels bij- en nascholing diverse soorten massage aanbied in mijn praktijk en bij bedrijven. Stoelmassage is een zeer prettige en effectieve massage om te ontvangen. Deze korte massage pept je tijdens een werkdag enorm op. Het is daarom ook bij uitstek de beste "break" die je jezelf kan gunnen tijdens een (werk)dag. Ik help jou als werkgever je medewerkers weer fit en vitaal te krijgen en houden."