Blijf Vitaal beschikt over een team van energieke en bevlogen vitaliteitsexperts die graag met graag met jou en je organisatie meedenken. Wij werken met gekwalificeerde specialisten en therapeuten. We kunnen hierdoor ook grote opdrachten aan.

 

Blijf Vitaal is opgericht door Marieke en Pascal. Wij hebben een gezamenlijke passie voor gezondheid en inspireren jou met liefde om vitaal te zijn en blijven. Wij geloven dat jouw lichaam alles weet. Je mogelijkheden en grenzen. Voel, leef en denk bewust. In het nu. Dan ontdek je wat deze grenzen en mogelijkheden zijn.

 

Wij helpen jou om te gaan met jouw klacht en pijnvrij door het leven te gaan. Hiermee geven we je richting, zodat je zelf weer de regie kunt nemen. 

 

 

Marieke Velthuis is opgeleid als oefentherapeute Cesar (houdings- en bewegingstherapeute), stoelmasseur en sportmasseur en heeft de training voor werkplekonderzoek gedaan.

 

"Als oefentherapeute Cesar heb ik jarenlang ervaring opgedaan in het analyseren van beweegpatronen en kan ik je inzicht geven in wat gezond bewegen is. Massage verlicht je klacht snel en met de oefeningen en adviezen kun je thuis zelf aan de slag. Het versnelt je herstelproces en voorkomt klachten in de toekomst. 

Als vitaliteitsexpert komt mijn achtergrond als houding- en bewegingstherapeut ook goed van pas. Ik kan je gericht advies geven bij werk gerelateerde klachten en kan kijken of je werkplek goed is ingericht en afgesteld op jouw lichaam. De combinatie van inzicht krijgen in je lichaam, weten wat je zelf met je klachten kunt doen en massage als ondersteuning daarin, vind ik de sleutel tot een fit en vitaal leven. Ik help je daar graag bij op weg."

Pascal Wiersma is opgeleid als shiatsutherapeut, wellness-, stoelmasseur en NESM sportmasseur. Daarbij heeft zij de opleiding tot vitaliteitscoach en de training voor werkplekonderzoek gevolgd en combineert zij dit met haar opleiding én ervaring als facility manager.

  

 

"Een passie voor een holistische en oosterse kijk op gezondheid heb ik al meer dan de helft van mijn leven. Lichaam en geest beïnvloeden elkaar en kan ik als shiatsu therapeut en vitaliteitscoach niet los zien van elkaar. Ik kan je inzicht geven in welke oefeningen jou kunnen helpen bij bepaalde klachten en hoe goed ademhalen helpt om je lichaam te voelen en minder stress te ervaren. Ook geef ik voedingstips om je vitaliteit te vergroten."