24. december 2019
Ben je vaak onrustig en ervaar je veel stress? Pieker je veel en heb je behoefte aan rust in je hoofd? Ga dan aan de slag met deze 5 tips en ervaar meer rust in je hoofd.
18. september 2019
RSI is een verzamelnaam voor klachten die voorkomen in bovenrug-, nek- en schoudergebied, armen, ellebogen, polsen, handen en vingers. RSI-klachten worden veroorzaakt door een combinatie van 1 of meer fysieke factoren zoals repeterende bewegingen, statische houding, langdurig in een verkeerde houding zitten, als je herhaaldelijk veel kracht moet leveren, beroepen waarbij je onderhevig bent aan trillingen en als er weinig afwisseling zit in je activiteiten.
03. juli 2019
Wandelen kost energie en je spieren krijgen een hoop te verduren tijdens deze dagen. Wij staan voor jullie klaar je benen voor te bereiden en te laten ontspannen na het lopen. Ter voorbereiding op de Vierdaagse kan je al op maandag terecht bij ons. Je kan 1 dag komen, maar de meesten boeken een arrangement van 4 dagen. Zo kunnen we je volgen en adviezen geven indien nodig. Je loopt ten slotte mee om de finish te halen? Een arrangement is nog voordeliger ook.
31. mei 2019
Blijf Vitaal aanwezig bij Maximum Potential, met Michael Pilarczyk en Dan Pena. Prachtig om te zien met hoeveel passie en energie zij zich volledig gaven, deze tweedaagse.
21. mei 2019
Weer sta je op het kruispunt. Weer dit moment. Het moment dat je bij jezelf na moet gaan wat je echt wilt. Ga ik links of ga ik rechts? Welk pad kies ik?
10. april 2019
Niet iedereen heeft er last van, maar als je er wel last van hebt kan dit heel vervelend zijn, de middagdip. De middagdip ontstaat vaak tussen 13.00 – 15.00 uur. Meestal na de middaglunch. Hoe lekker zou het zijn als je een powernapje zou kunnen doen? De meeste mensen krijgen hier tijdens een werkdag geen kans voor. Als je de kans wel krijgt, pak dan 5 a 20 min tussen 13.00 – 14.00 uur. Als je een powernap na 15.00 uur doet, begint je nieuwe slaapcyclus weer.
27. maart 2019
Als je regelmatig naar een masseur gaat, herken je vast dat een massage een weldadig gevoel geeft. Dat is waarschijnlijk een van de redenen dat je kiest voor een massage. Heb je nog niet eerder een massage gehad, lees dan de 5 voordelen en je wilt het zeker proberen.
21. maart 2019
Bedrijven zouden het allemaal moeten doen, meer tijd besteden om het personeel in goede gezondheid te houden. Het bedrijfsleven heeft baat bij gezonde, gelukkige en betrokken medewerkers. Als we praten over gezondheid, praten we ook over energie en vitaliteit. Arbeidsomstandigheden kunnen je gezondheid negatief maar ook positief beïnvloeden. Onze stoelmassages dragen hier positief aan bij. Het verlaagt burn-out klachten van jouw personeel en werkt daarnaast preventief.
22. februari 2019
We brengen nogal wat uren zittend door. Uit onderzoeken blijkt dat veel zitten schadelijk is voor ons lichaam. Toch kun je met hele kleine aanpassingen ervoor zorgen dat je fit en energiek blijft.