Bij een tafelmassage lig je op een massagetafel en masseren we met olie. We geven verschillende soorten tafelmassages:

 

Sportmassage

Dit is een stevige massage, gericht op het losmaken van spierspanning en het stimuleren van de doorbloeding. Het helpt je spieren na inspanning te herstellen.

 

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress. Je ervaart weer hoe het voelt om ontspannen te zijn. Je spieren en het onderhuids bindweefsel worden losser en de doorbloeding en stofwisseling verbetert. 

 

Ayurvedische massage

Deze massage is afkomstig uit India. Met lange strijkingen worden de energiebanen en -punten van het lichaam gestimuleerd. Het is een zachte en rustige massage met als doel het zelfgenezend vermogen van het lichaam te bevorderen.

  

Uit je hoofd massage

Zonder dat je het door hebt, zit je heel vaak in je hoofd. Je denkt, piekert, analyseert of mijmert. Je bent dus meer bezig met denken dan met voelen. Als je het voelen aan de kant zet, ga je vaker over de grenzen van je lichaam heen. Je gaat bijvoorbeeld nog even door met werken in de avond, maar je bent eigenlijk heel erg moe. Als dit te lang duurt kun je hoofdpijn of andere fysieke klachten krijgen.

 

Deze massage is erop gericht om jou uit je hoofd en weer meer in je lichaam te krijgen. Bij je hoofd, schouders en nek zit vaak de stress en de spanning. Daarom beginnen we met het masseren van rug, schouders en nek, daarna volgt een ontspannende gezichts- en hoofdhuidmassage. We eindigen met een voetreflexmassage om je weer meer in je lichaam te krijgen.

 

Voetreflexmassage

Deze massage gaat uit van het principe dat organen, spieren en zenuwen van ons lichaam in bepaalde zones op de voeten reflecteren. Alle zones krijgen aandacht en worden gestimuleerd door drukpuntmassage. Het masseren van die voetzones zorgt voor een diepe ontspanning, verbetert de bloedtoevoer en herstelt de natuurlijke balans van het lichaam. Aan het einde van de drukpuntmassage worden de voeten en benen met een heerlijke voedende crème gemasseerd voor een extra zachte huid.

 

Hoofdpijnmassage

Deze massage is specifiek gericht op het ontspannen van de spieren die kunnen zorgen voor hoofdpijn. De nek, schouders en spieren van het hoofd en gezicht worden gemasseerd. 

 

Deze massage kan ook in combinatie met de voetreflexmassage gekozen worden.