Voeding

Voeding · 30. maart 2021
Blog 60: Chocola waarom worden we daar toch zo blij van tijdens de maandelijkse periode?
Chocola 😍 Waarom kunnen zoveel vrouwen dat tijdens de menstruatie toch niet weerstaan? En is pure chocolade eigenlijk gezond?⁠
Voeding · 15. maart 2021
Blog 51: Healthy Cookies
Deze kokos wortelnoten bolletjes zijn heerlijk en een veel gezonder alternatief voor koekjes. Ze zijn zo klaar én lekker!
Voeding · 24. oktober 2020
Wil jij ook minder zin hebben in zoetigheid? Van je suikercravings af? Eet dan meer voeding uit het Aarde element. Het Aarde element heeft veel invloed op de spijsvertering. De Milt en de Maag zijn dan ook de organen die bij Aarde horen. Goede gezonde voeding geeft energie, dat het immuunsysteem, je organen en mentale functies nodig hebben. Als je Aarde energie zwak is, voel je je moe en uitgeput. Je merkt vaak dat je op zulke momenten naar zoetigheid gaat grijpen, om snel een energiekick te
Voeding · 13. oktober 2020
Elke soort thee doet iets anders met je lijf...Het wordt weer kouder en dan is het heerlijk om met een lekkere kop thee op de bank te zitten. Veel mensen drinken tegenwoordig gemberthee. Gemberthee is goed te combineren met kaneel of citroen. Maar wist je dat elke soort thee een bepaalde uitwerking op je heeft en dat je beter niet teveel en te lang achterelkaar van een en dezelfde soort thee kan drinken?
Voeding · 10. april 2019
Niet iedereen heeft er last van, maar als je er wel last van hebt kan dit heel vervelend zijn, de middagdip. De middagdip ontstaat vaak tussen 13.00 – 15.00 uur. Meestal na de middaglunch. Hoe lekker zou het zijn als je een powernapje zou kunnen doen? De meeste mensen krijgen hier tijdens een werkdag geen kans voor. Als je de kans wel krijgt, pak dan 5 a 20 min tussen 13.00 – 14.00 uur. Als je een powernap na 15.00 uur doet, begint je nieuwe slaapcyclus weer.