Massage

Massage · 30. maart 2021
Blog 62: Ayurveda
Alweer zo'n 14 jaar geleden reisde ik, Pascal, door India. Op de motor achterop bij mijn toenmalige vriend door de hoge Himalaya. Geweldig😍: de Himalaya is prachtig. Het uitzicht wat je daar hebt, zal ik nooit vergeten. Sowieso India vergeet ik niet. India is alles: overweldigend, vervreemdend, bizar, kleurrijk, elke stad is een nieuw land, de geuren zijn intens, eigenlijk is alles intens. ⁠
Massage · 30. december 2020
Veel mensen denken bij een massage en ontspanning al gauw aan een rug-, nek- of hoofdmassage. Maar ook van het masseren van je handen kan je erg ontspannen raken. ⁠
Massage · 26. oktober 2020
Ook weleens een zenuwachtig gevoel in je lichaam als je iets spannends gaat doen? Je kan dat snel wat minder maken door een simpele massagetechniek bij jezelf te doen.
Massage · 27. maart 2019
Als je regelmatig naar een masseur gaat, herken je vast dat een massage een weldadig gevoel geeft. Dat is waarschijnlijk een van de redenen dat je kiest voor een massage. Heb je nog niet eerder een massage gehad, lees dan de 5 voordelen en je wilt het zeker proberen.
Massage · 21. maart 2019
Bedrijven zouden het allemaal moeten doen, meer tijd besteden om het personeel in goede gezondheid te houden. Het bedrijfsleven heeft baat bij gezonde, gelukkige en betrokken medewerkers. Als we praten over gezondheid, praten we ook over energie en vitaliteit. Arbeidsomstandigheden kunnen je gezondheid negatief maar ook positief beïnvloeden. Onze stoelmassages dragen hier positief aan bij. Het verlaagt burn-out klachten van jouw personeel en werkt daarnaast preventief.