Samenwerkingspartners

CrossFit Go Personal staat voor plezier in sport, waarbij diversiteit en zelfontwikkeling centraal staan. Wij richten ons hierbij op de 

volgende disciplines: CrossFit, boxing, weightlifting, gymnastics en strength&conditioning.

 

Voor onze vaste leden zijn wij zeven dagen per week geopend. Daarnaast verzorgen wij aan bedrijven en hun medewerkers clinics en 

fitprogramma’s, zowel in onze gym als incompany of op locatie. Zo helpen wij organisaties hun medewerkers fit en gemotiveerd te houden.

Zoek je als werkgever naar manieren om het werkgeluk van werknemers te verbeteren, hen gemotiveerd en gezond te houden, dan is het aanbieden van sport een zeer goed idee. De geleverde inspanningen van de medewerkers leiden uiteindelijk tot ontspanning wat het geluk, de motivatie en de gezondheid ten goede komt. Bovendien werkt sporten natuurlijk prima op individueel niveau maar heeft het binnen het kader van 'team building' ook positieve effecten binnen een groep.

 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een clinic of fitprogramma van CrossFit Go Personal, bekijk dan even hun website of neem contact op met Mai Hiddink via info@crossfitgopersonal.nl.

Janneke van der Linden is voedings- en lifestylecoach en eigenaar van Blakend Coaching (www.blakend-coaching.nl). “Voeding en de juiste beweging hebben een enorm grote rol in hoe jij je voelt, nog veel meer dan veel mensen denken. Ik geloof niet in tijdelijke dieten, maar in een duurzame verandering in je levensstijl. Een balans die past bij jou, jouw doelen en jouw leven. Daarom help ik je om te starten, maar vooral ook om je gezonde levensstijl duurzaam vast te houden. Daarbij is leren luisteren naar je lichaam en het goed leren kennen heel belangrijk. Èn.. je hoeft nooit meer bang te zijn voor een terugval. Ik laat je namelijk zien dat een gezonde levensstijl echt simpel, lekker en leuk kan zijn. 

Petra Derks, coach voor mens én organisatie is de (wandel)coach in Nijmegen en omgeving.

Vanuit systemisch perspectief ontrafelt zij vragen en thema’s op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling.

 

In samenwerking met Blijf Vitaal levert Petra Derks, coach voor mens én organisatie een bijdrage aan de vitaliteit van werkend Nederland.

 

Vraagstukken en thema’s op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, werk en relaties kunnen worden ontrafeld tijdens één op één gesprekken. Als uitgangspunt van het gesprek gebruikt zij het heden: waar loopt iemand tegenaan en hoe uit zich dat. Vanuit systemisch perspectief wordt uitgezoomd en onderzocht waar de huidige situatie een reactie op is. Dit gebeurt op een professionele en luchtige werkwijze.

Deze één op één gesprekken vinden plaats al wandelend in de natuur, in haar praktijkruimte of op locatie.

 

Naast één op één gesprekken organiseert PetraDerks, coach voor mens én organisatie de volgende workshops:

Teambuilding schapendrijven:

Een sportief en gezellig teamuitje, midden in de natuur, met reflectie op het team.

Onderwerpen als leiderschap, samenwerking, communicatie en (individuele) patronen kunnen tijdens de workshop onder de aandacht worden gebracht. Petra Derks, coach voor mens én organisatie, geeft op creatieve wijze inzicht in de groepsprocessen.

 

Hard werken vanuit je Hart:

Een ervaringsgerichte workshop ontwikkeld vanuit systemisch perspectief. Tijdens 6 bijeenkomsten à 2,5 uur en een terugkom-moment staat het thema ‘Jij en jouw dagelijkse werk’ centraal.

Deze workshop geeft ondersteuning om in deze wereld van hectiek rechtop te blijven staan én om een betere balans tussen werk en privé te ervaren.

 

Systemisch werk – familieopstellingen:

Systemisch werk is het aan het licht brengen van dynamieken in een systeem, zoals een familie of organisatie. Het is een werkvorm waarbij representanten (willekeurige mensen) voor leden uit het systeem worden opgesteld in de ruimte. Tijdens een opstelling wordt de invloed van het grotere geheel, dus het gehele systeem, op het individu onderzocht.

Systemisch werk is een krachtige dynamiek die inzicht geeft in de achtergrond en het ontstaan van de huidige symptomen van een individu of organisatie.

 

Over Petra Derks

Petra Derks is een professionele coach die werkt vanuit hart en ziel. Zij hoort, ziet en voelt wat de ander te vertellen heeft. Met oprechte aandacht en vol dankbaarheid begeleid zij mensen en organisaties op hun pad.