Samenwerkingspartners

CrossFit Go Personal staat voor plezier in sport, waarbij diversiteit en zelfontwikkeling centraal staan. Wij richten ons hierbij op de 

volgende disciplines: CrossFit, boxing, weightlifting, gymnastics en strength&conditioning.

 

Voor onze vaste leden zijn wij zeven dagen per week geopend. Daarnaast verzorgen wij aan bedrijven en hun medewerkers clinics en 

fitprogramma’s, zowel in onze gym als incompany of op locatie. Zo helpen wij organisaties hun medewerkers fit en gemotiveerd te houden.

Zoek je als werkgever naar manieren om het werkgeluk van werknemers te verbeteren, hen gemotiveerd en gezond te houden, dan is het aanbieden van sport een zeer goed idee. De geleverde inspanningen van de medewerkers leiden uiteindelijk tot ontspanning wat het geluk, de motivatie en de gezondheid ten goede komt. Bovendien werkt sporten natuurlijk prima op individueel niveau maar heeft het binnen het kader van 'team building' ook positieve effecten binnen een groep.

 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een clinic of fitprogramma van CrossFit Go Personal, bekijk dan even hun website of neem contact op met Mai Hiddink via info@crossfitgopersonal.nl.

Petra Derks, coach voor mens én organisatie is de (wandel)coach in Nijmegen en omgeving (www.Petraderks.nl).

Vanuit systemisch perspectief ontrafelt zij vragen en thema’s op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling.

 

In samenwerking met Blijf Vitaal levert Petra Derks, coach voor mens én organisatie een bijdrage aan de vitaliteit van werkend Nederland.

  

Over Petra Derks

Petra Derks is een professionele coach die werkt vanuit hart en ziel. Zij hoort, ziet en voelt wat de ander te vertellen heeft. Met oprechte aandacht en vol dankbaarheid begeleid zij mensen en organisaties op hun pad.