· 

Blog 7: Blijf 4 dagen Vitaal tijdens de Vierdaagse 

Photo by Nicole Harrington on Unsplash 
Photo by Nicole Harrington on Unsplash 

Blijf Vitaal komt veel bij bedrijven. Maar we vinden het ook waardevol bij festivals, evenementen en de Vierdaagse te helpen met je vitaliteit. 

Dit jaar helpen we de Vierdaagse wandelaars bij het fit blijven. We doen dit bij Pascal haar praktijk aan huis in Nijmegen Noord. We richten hier twee ruimtes speciaal in voor de wandelaars en niet langs de kant van de weg. Na je frisse douche thuis kan je bij ons op de tafel ontspannen en nieuwe energie opdoen. 

 

Wandelen kost energie en je spieren krijgen een hoop te verduren tijdens deze dagen. Wij staan voor jullie klaar je benen voor te bereiden en te laten ontspannen na het lopen. Afvalstoffen drijven af, doorbloeding zal toenemen en je benen voelen minder zwaar waardoor je frisser aan de start begint. Heb je andere klachten zoals rugpijn, die kunnen we uiteraard ook mee masseren. Aan jou de keuze! 

 

Ter voorbereiding op de Vierdaagse kan je al op maandag terecht bij ons. Een goede voorbereiding is het halve werk zegt men wel eens. Je kan 1 dag komen, maar de meesten boeken een arrangement van 4 dagen.  Zo kunnen we je volgen en adviezen geven indien nodig. Je loopt ten slotte mee om de finish te halen? Een arrangement is nog voordeliger ook.

 

Weten jullie de route van de vierdaagse? Waar kan je eigenlijk water tappen? Hier vind je de route, afstanden, water en andere handige weetjes op de site van “4daagse.nl”.

 

Wij wensen alle vierdaagse wandelaars 4 prachtige dagen en wellicht zie je ons wel langs de route staan ;-)

 

Mocht je tijdens het wandelen bedenken een massage te kunnen gebruiken, mail dan gerust naar info@b-lijfvitaal.nl of er die dag nog een plekje vrij is. 

 

Like en deel dit bericht op Facebook, Instagram en Linkedin, krijgen wij een boeking voor een massagearrangement via jou, dan krijg jij een massage t.w.v. 25 euro cadeau, die je kan besteden in Nijmegen Noord, Nijmegen Zuid of Doetinchem!